TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2010-09-30 - Swiss ulepsza klasÄ™ ekonomicznÄ…

Od 1 października przewoźnik częstuje swoich gości w klasie ekonomicznej na rejsach europejskich, świeżo zrobionymi kanapkami. Oferta kulinarna podczas rejsów międzykontynetalnych również uległa zmianom. Zmienił się zarówno posiłek, jak i jego opakowanie.

reklama


Pasażerowie klasy ekonomicznej zostaną poczęstowani na pokładach samolotów świeżo zrobionymi kanapkami. Bułki będą wypiekane w nocy, w tradycyjnej szwajcarskiej piekarni, a następnie, wypełnione świeżymi szwajcarskimi produktami, natychmiast przewożone na pokład samolotu. Kanapki otrzymają również nowe opakowanie. Pojawią się na pokładzie niespotykane dotąd gatunki pieczywa (takie jak orzechowe czy ciabatta), podczas gdy w środku kanapki znajdziemy szwajcarski ser lub wędliny wysokiej jakości.

Na pokÅ‚adach rejsów miÄ™dzykontynetalnych Swiss również pojawiÄ… siÄ™ szwajcarskie nowoÅ›ci. DziÄ™ki współpracy z krajowym "Käseunion szwajcarskie sery takie jak: Appenzell, Gruyere i Emmental zostanÄ… wprowadzone do posiÅ‚ków w klasie ekonomicznej.

Dalsze zmiany w serwisie na rejsach międzykontynentalnych przewidują nowy, ciekawy, inspirowany nowym produktem śniadaniowym, projekt opakowań. Oferta kulinarna na rejsach do Azji zostanie do końca tego roku wzbogacona jeszcze jednym gorącym posiłkiem.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com