TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Od 1 października przewoźnik częstuje swoich gości w klasie ekonomicznej na rejsach europejskich, świeżo zrobionymi kanapkami. Oferta kulinarna podczas rejsów międzykontynetalnych również uległa zmianom. Zmienił się zarówno posiłek, jak i jego opakowanie.
reklama
Pasażerowie klasy ekonomicznej zostaną poczęstowani na pokładach samolotów świeżo zrobionymi kanapkami. Bułki będą wypiekane w nocy, w tradycyjnej szwajcarskiej piekarni, a następnie, wypełnione świeżymi szwajcarskimi produktami, natychmiast przewożone na pokład samolotu. Kanapki otrzymają również nowe opakowanie. Pojawią się na pokładzie niespotykane dotąd gatunki pieczywa (takie jak orzechowe czy ciabatta), podczas gdy w środku kanapki znajdziemy szwajcarski ser lub wędliny wysokiej jakości.
Na pokÅ‚adach rejsów miÄ™dzykontynetalnych Swiss również pojawiÄ… siÄ™ szwajcarskie nowoÅ›ci. DziÄ™ki współpracy z krajowym "Käseunion szwajcarskie sery takie jak: Appenzell, Gruyere i Emmental zostanÄ… wprowadzone do posiÅ‚ków w klasie ekonomicznej.
Dalsze zmiany w serwisie na rejsach międzykontynentalnych przewidują nowy, ciekawy, inspirowany nowym produktem śniadaniowym, projekt opakowań. Oferta kulinarna na rejsach do Azji zostanie do końca tego roku wzbogacona jeszcze jednym gorącym posiłkiem.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami