TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
W hotelu Sofitel Victoria trwają ostatnie przygotowania na przyjęcie gości Europejskiego Szczytu Gospodarczego.
reklama
Przygotowano dla nich już m.in. tysiące opakowań kawy i herbaty, 6 tys. butelek z napojami gazowanymi i sokami, tysiące puszek z gruszkiem i kukurydzą. Rzeczniczka hotelu Sofitel Victoria, Dorota Zacharska twierdzi, że dla gości przygotowane zostaną "dania uniwersalne kulturowo i religijnie". Lunche oparte mają być na sałacie i drobiu - na stole pojawią się indyk i kaczka polska.
Wstrzymano urlopy tym pracownikom hotelu, którzy obsługują klientów.
Na czas szczytu zmieniono nawet nazwy hotelowych sal wielofunkcyjnych - zamiast sali balowej A czy B będą Warsaw, Tatry, Mazury i Trojka.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami