TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Poznański pub SomePlace Else wprowadza nową propozycję dla wszystkich, którzy chcą spróbować prawdziwych rarytasów kuchni amerykańskiej.
reklama
Kuchnia amerykańska kojarzy się w Polsce przede wszystkim z hamburgerami, popcornem oraz frytkami, a szefowie kuchni SomePlace Else chcą pokazać, że w tej kuchni można znaleźć jeszcze wiele innych interesujących dań m.in. ogromne i wyśmienite steki.
W karcie znajdą się między innymi:
- T - bone Steak - polędwica i rostbef wołowy - 52 PLN
- New York Steak - rostbef wołowy - 38 PLN
- Rib Eye Steak - antrykot - 42 PLN
- Sirloin Steak - polędwica wołowa - 55 PLN
- Schab wieprzowy z kością - 32 PLN
- Polędwica cielęca - 69 PLN
Każdy stek podawany jest z 4 sosami: J.D. Tennessee Whiskey, BBQ, śmietanowo-pieprzowy oraz cheddar.
Dla tych osób, które nie będą mieli okazji wybrać się w najbliższym czasie na wycieczkę po Stanach wizyta w SomePlace Else może być przynajmniej wyprawą kulinarną, gdzie można skosztować i zachwycać się smakiem wołowiny oraz innymi propozycjami kuchni amerykańskiej.
Oprócz steków nie może zabraknąć również ogromnego amerykańskiego hamburgera czyli 2 grillowanych porcji mięsa wołowego zapieczonych z serem gouda oraz chrupiącym bekonem i plastrami pomidora.
Na specjały kuchni amerykańskiej oraz ogromne koktajle SomePlace Else zaprasza codziennie od godziny 17:00, a w niedziele od 12:00.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami