TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2011-01-14 - Ruszyła VI edycja Primerba Cup

Rozpoczął się konkurs kulinarny dla restauratorów. Zwycięzca zostanie nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski.

reklama


Tematem tegorocznej edycji jest: "Danie główne z combra baraniego oraz zakąska ciepła z sera koziego lub owczego. Zarówno danie główne, jak i zakąska muszą być przygotowane z udziałem minimum 1 rodzaju Primerby Knorr".

Warunki uczestnictwa:
- drużyny dwuosobowe składające się z szefa oraz kucharza pomocnika
- receptury należy przesyłać w terminie od dnia 1.01.2011r. do 20.02.2011r. na adres ufs.poland@unilever.com.

Drugiem etapem będą eliminacje regionalne, które rozegrają się w 7 regionach Polski w okresie od 15 marca 2011 do 30 kwietnia 2011 r. Trzeci etap to już półfinał (8 czerwca) w Centrum Kulinarnym Unilever Foodsolutions w Poznaniu. Finał jak zwykle będzie miał miejsce na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich - 12 września.

Nagrodą za pierwsze miejsce dla kucharza jest: tytuł Mistrza Primerba Cup 2011, czek o wartości 10 tys. zł, nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski 2012. Nagrodą za pierwsze miejsce dla kucharza pomocnika jest mikser.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com