TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2011-02-23 - Warszawski Hotel Marriott zaserwuje gościom koszerną kuchnię

Hotel Marriott Warszawa jako pierwszy w stolicy zdecydował się dać swoim klientom możliwość zasmakowania kuchni koszernej. 1 lutego 2011 r. Naczelny Rabin Polski Michael Schudrich wydał hotelowi specjalny certyfikat uprawniający do serwowania tego typu dań.

reklama


Hotel Marriott stworzył ofertę cateringową złożoną z tradycyjnej kuchni koszernej. Ponadto obiekt proponuje swoim klientom organizację imprez wymagających serwowania koszernej kuchni, podczas wszystkich uroczystości związanych z żydowską kulturą.

Aby skorzystać z tej oferty, należy zarezerwować termin z 72-godzinnym wyprzedzeniem. Wszystko po to, aby koszerne dania mogły zostać przygotowane z odpowiednią starannością.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com