TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2009-07-09 - Azjatycki szef kuchni w sopockim hotelu Sheraton

Hotel Sheraton Sopot, Conference Center & Spa zatrudnił szefa kuchni z Filipin. Jonard Pacho Bautista odpowiedzialny będzie za tworzenie karty dań nowej restauracji InAzia, jak również wprowadzenie nieznanych do tej pory w Polsce przysmaków kuchni orientalnej.

reklama


Jonard Pacho Bautista swoja kulinarną przygodę rozpoczął 20 lat temu na Filipinach. Szef kuchni w swojej karierze pracował na największych i najbardziej luksusowych liniowcach świata - Voyager, Adventure i Brillinace. Dzięki temu doświadczeniu Jonard miał możliwość poszerzenia wiedzy i pozyskania nowych umiejętności w zakresie kuchni międzynarodowej. Szef kuchni z Dalekiego Wschodu poza kuchnią kraju rodzinnego, szczyci się również znajomością tajników kuchni japońskiej, chińskiej i wietnamskiej.

Joanard jest absolwentem Akademii Sztuk Pięknych i wielkim entuzjasta sztuki carvingu, czyli rzeźbienia w owocach, warzywach i lodzie.
W wolnym czasie uwielbia malować.

Restauracja InAzia to nowa restauracja w sopockim hotelu Sheraton, której otwarcie planowane jest na sierpień 2009 r. Miejsce to wyróżnia innowacyjne podejście do kuchni orientalnej: komfortowa i przyjazna atmosfera w ciągu dnia i wysublimowane klimaty nocne. Koncepcja restauracji InAzja to rozkosz nie tylko dla podniebienia, ale również dla oczu i słuchu. Nasycenie kolorów użytych do dekoracji wnętrza cieszy oko, rozbrzmiewające w tle dźwięki relaksują, a spektakularne pokazy mistrzów kuchni na grill-u Teppanyaki czy też stacji Sushi będą zaskoczeniem dla miłośników.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com