TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2009-05-04 - Sheraton w Sopocie: włoska kuchnia w każdy piątek

Od 1 maja w każdy piątek w hotelu Sheraton w Sopocie będą odbywać się włoskie wieczory "Pasta & Vino". Wyborne makarony, wino i przysmaki włoskiej kuchni to nowa oferta restauracji Wave.

reklama


Pasta & Vino to propozycja dla miłośników włoskiej kuchni, którzy będą mogli w każdy piątek do woli rozkoszować się smakami Italii. Kolacja będzie serwowana w formie bufetu, a w menu znajdą się m..in.: grillowane warzywa, oliwki, suszone pomidory, włoskie sery, pasty, zupy, aromatyczne gnocchi w sosie gorgonzola serwowane z ruccolą, owoce morza, czy grillowane polędwiczki w rozmarynie. Nie zabraknie też przepysznych włoskich deserów.

Atrakcją wieczorów będzie gotowanie na żywo - szefowie kuchni przygotują dla każdego gościa danie główne, uwzględniające ich indywidualne preferencje kulinarne.

Szef kuchni Sheratona Tomasz Borucki zaprasza na wieczory "Pasta & Vino" w każdy piątek od godziny 18:00 do 22:30. Cena kolacji wraz z białym i czerwonym winem to 110 zł/osobę. Dzieci do lat 4 obsługiwane są bezpłatnie, a od 4-11 lat otrzymują 50% zniżki.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com