TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
W marcu w restauracji The Oriental w hotelu Sheraton Warsaw król skorupiaków wystąpi w roli głównej. Sunchai - szef kuchni restauracji przygotował orientalne wariacje na temat homara.
reklama
Od 2 do 31 marca w restauracji The Oriental potrwa festiwal dań z homara, którego degustować będzie można w wersji przyrządzonej na parze, grillu, pieczonego lub z woka.
W marcowym menu restauracji The Oriental znają się:
* Homar gotowany na parze z orientalnymi ziołami i sosem do wyboru: sojowo-czosnkowym, czosnkowym z chilli lub cytrynowym z chilli
* Homar grilowany z sosem czosnkowo-pieprzowym i smażonymi bok choy
* Homar pieczony z jogurtowym sosem curry
* Mięso homara smażone w woku z sosem ostrygowym z bok choy i czosnkiem
Menu homarowe dostępne będzie w cenie 189 zł za porcję, a rezerwacji można dokonać telefonicznie.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami