TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
W restauracji Aquarelle, która ma siedzibę w hotelu Radisson SAS we Wrocławiu może pochwalić się nowym menu, w którym główną role odgrywać będą soczyste steki.
reklama
Na taki pomysł wpadł Piotr Lisiewski, który pełni funkcję szefa kuchni w hotelu Radisson SAS. Steki mają być wykonywane z najwyższej jakości kruchego mięsa wraz z dodatkami. W menu można znaleźć między innymi:
• stek z udźca jagnięcego z zapiekanymi warzywami i borowikami w śmietanie
• stek z rostbefu argentyńskiego z pierożkami faszerowanymi serem gorgonzola i sosem ziołowym
• stek z oryginalnej wołowiny argentyńskiej marynowany w siedmiu ziołach z grillowanym serem
• wyśmienity T-BoneSteak z irlandzkiej wołowiny z dodatkiem sosu kurkowego i grillowanymi warzywami
Ceny tych wyśmienitych dań rozpoczynają się od 69 złotych.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami