TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2006-10-23 - Nowe menu Aquarelle - steki na pierwszym miejscu

W restauracji Aquarelle, która ma siedzibę w hotelu Radisson SAS we Wrocławiu może pochwalić się nowym menu, w którym główną role odgrywać będą soczyste steki.

reklama


Na taki pomysł wpadł Piotr Lisiewski, który pełni funkcję szefa kuchni w hotelu Radisson SAS. Steki mają być wykonywane z najwyższej jakości kruchego mięsa wraz z dodatkami. W menu można znaleźć między innymi:

• stek z udźca jagnięcego z zapiekanymi warzywami i borowikami w śmietanie
• stek z rostbefu argentyńskiego z pierożkami faszerowanymi serem gorgonzola i sosem ziołowym
• stek z oryginalnej wołowiny argentyńskiej marynowany w siedmiu ziołach z grillowanym serem
• wyśmienity T-BoneSteak z irlandzkiej wołowiny z dodatkiem sosu kurkowego i grillowanymi warzywami

Ceny tych wyśmienitych dań rozpoczynają się od 69 złotych.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com