TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2008-11-04 - Sheraton Poznań ma nowego szefa działu gastronomii

Nowym szefem działu gastronomii hotelu Sheraton Poznań został Stuart Swan.

reklama


Swan rozpoczął pracę w branży hotelarskiej w roku 1988 od stanowiska bell boy w Sheraton Grand w Edynburgu. W hotelu spędził 10 lat zdobywając doświadczenie. Następnie pracował na stanowisku concierge w hotelu Sheraton Mirage w Australii. Powrócił do hotelu Sheraton Grand by pracować przed rok w dziale recepcji. Od roku 2002 był jednocześnie kontrolerem kosztów dla 3 hoteli marki Starwood w centralnym Londynie. Przed objęciem stanowiska szefa działu gastronomii w Poznaniu pracował przez 2 lata na podobnym stanowisku w hotelu Sheraton Belgravia w Londynie.



Źródło: hotelnews

Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com