TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Polski Instytut oraz Ambasada Rzeczypospolitej Polskiej w Pradze po raz kolejny zorganizowały Dni Polskiej Gastronomii, które odbyły się w dniach 11 - 18 listopada.
reklama
Na spotkaniu zaprezentowano m.in.: ekologiczne produkty z Dolnego Śląska, piwo z browaru z Gdańska oraz kulinarne show w wykonaniu Wiesława Bobera.
Odbyło się także kulinarne szkolenie dla 60 osób. Przeprowadzili je: Wiesław Bober, Łukasz Grabowski, Kamil Adamczyk oraz Mariusz Roch. Uczestnicy kursu pod czujnym okiem polskich kucharzy gotowali tradycyjne polskie dania - pierogi i żurek. Zawodnicy otrzymali Certyfikaty oraz pamiątkowe Dyplomy. Kulinarne show cieszyło się zainteresowaniem zarówno wśród uczestników jak i mediów.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami