TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2012-08-22 - Targi gastronomiczne w Jarosławcu

4 września 2012 odbędą się pierwsze targi gastronomiczne w hotelu Albatros SPA & SKI. Spotkanie ma na celu konsolidację środowiska hotelarsko-gastronomicznego, wymianę doświadczeń po zakończonym sezonie letnim 2012.

reklama


Podczas imprezy prezentowane będą nowości rynkowe - przede wszystkim urządzenia stanowiące wyposażenie lokali gastronomicznych i kuchni hotelowych, akcesoria gastronomiczne oraz produkty spożywcze dla gastronomii.

Zwiedzający będą mieli zatem okazję zapoznać się z trendami gotowania dla letników przyjeżdżających nad Bałtyk. Szef kuchni hotelu Albatros SPA & SKI Artur Żbikowski tajniki gotowania - m.in. pokaz kuchni tajskiej i kuchni fusion.

Oferta gastronomiczna hoteli i ośrodków wczasowych jest bardzo bogata ale jednocześnie bardzo podobna, na targach będzie można się dowiedzieć jak wyróżnić swoja kuchnię na tle lokalnej konferencji. Możliwość zdobycia praktycznej wiedzy to nie jedyny powód dla którego warto odwiedzić targi gastronomiczne w Jarosławcu. Zwieńczeniem targów będzie impreza charytatywna dla Domu Dziecka z Darłowa. Dzieci wraz z szefami kuchni będą wspólnie gotować swoje ulubione potrawy.

Program spotkania, wtorek 4.09.2012
1.) Targi gastronomiczne (wystawa sprzętu gastro i produktów dla gastronomii)
2.) Live cooking czyli pieczenie i gotowanie w niskich temperaturach
3.) Pokaz kuchni tajskiej i kuchni fusion
4.) "Zdrowe odżywianie na wczasach i na co dzień"



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com