TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Od 3 czerwca restauracja położonego na Kaszubach Hotelu Kozi Gród wprowadza letnie dania.
reklama
W ciepłe dni restauracja proponuje lekkie dania zawierające sezonowe warzywa, częściowo uprawiane przez sam lokal, jak np.: kompozycję świeżych sałat z ogrodu ze szparagami i szynką parmeńską, gotowane szparagi z sosem hollandaise, chłodnik litewski, krem z cukinii. W ofercie również lekkostrawne dania rybne, np.: tatar ze świeżego pstrąga, bądź zapiekany filet z sandacza. Jako letni napój polecany jest świeży kompot z rabarbaru.
Sezonowych letnich potraw kosztować można na tarasie restauracyjnym, położonym w ogrodzie nad stawem.
Restauracja Koziego Grodu dostępna jest dla gości hotelowych, jak również gości nie korzystających z noclegu, i zaprasza codziennie od 13:00 do 22:00.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami