TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2013-02-06 - U Gessler cepelia, tandeta...

Magda Gessler zapewnia, że udział w jej programie "Kuchenne Rewolucje" to gwarantowany sukces dla lokalu, który ośmieli się przeprowadzić rewolucyjne zmiany pod okiem restauratorki.

reklama


Restauracja VooDoo w Kielcach przeszła niedawno taką właśnie metamorfozę. Są zwolennicy nowego wystroju, nie brakuje jednak rozczarowanych krytykantów.

Wielu wolało restaurację przed zmianami, które zdaniem stałych bywalców raczej nie przysporzą lokalowi zadowolonych klientów. Zamiast odważnego graffiti na ścianach, na stołach pojawiły się ceratki w róże. Porcje zostały pomniejszone, a ceny wzrosły. Popularny hamburger Louisiana zniknął z menu. Zastąpiła go nieco uboższa w dodatki i droższa wersja. Czas oczekiwania na zamówienie również się wydłużył - mówią rozczarowani stali bywalcy.

Ciekawe, bowiem głównym zadaniem restauratorki jest wyciągnąć upadające lokale z tarapatów, a nie na odwrót.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com