TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2012-12-19 - Gastronomia i hotelarstwo - zintegrowany projekt branżowy

W dniach 22-24 maja 2013 roku w nowym Centrum Wystawienniczo - Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędzie się największe w Polsce Północnej wydarzenie targowe dedykowane branży spożywczej, gastronomicznej i hotelarskiej.

reklama


W ramach zintegrowanego projektu branżowego, zaprezentowane zostaną cztery specjalistyczne ekspozycje: 17. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 15. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, 12. Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH oraz 16. Targi Mleczarstwa MLECZNA REWIA.

Zintegrowany projekt branżowy odbędzie się pod hasłem Zdrowo! czyli jak? Formuła imprezy zostanie poszerzona o wspólny program targów, zainaugurowany debatą "Zdrowo! czyli jak? - Tajniki zdrowego biznesu". Po raz pierwszy w zakresie tematycznym targów znajdą się usługi oraz produkty związane ze zdrowym odżywianiem i dietetyką. Tradycyjnie program obejmie liczne spotkania dla branży, szkolenia, profesjonalne seminaria, a także konsultacje i porady dla odbiorców indywidualnych, realizowane z udziałem branżowych ekspertów oraz przedstawicieli Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

W programie m.in.:

Konferencja "Jak wypiekać, aby sprzedać więcej pieczywa?"

Konferencja "Identyfikowalność i Znakowanie Produktów Rybnych"
Konferencja "Wartość Odżywcza Ryb"

Seminaria dla dietetyków i profesjonalistów z zakresu technologii żywienia
Pokazy kulinarne w wykonaniu Drużyny Olimpijskiej Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
Pokazy wypieków piekarzy irlandzkich, słowackich i węgierskich
II Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna Młodych Kucharzy
III Konkurs Kuźnia Słodkich Talentów
Strefa dietetyków - porady dla klientów indywidualnych

Partnerstwo powyższych projektów, zintegrowanych tematycznie i terminowo stworzy optymalne warunki prezentacji oferty oraz dodatkowe możliwości nawiązywania kontaktów i pozyskiwania partnerów handlowych.

Najlepsze produkty prezentowane na targach zostaną nagrodzone Medalami Mercurius Gedanesis oraz Nagrodą Specjalną - Pucharem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Targi odwiedzają: właściciele, menadżerowie, ajenci restauracji, kawiarni, barów, pizzerii, stołówek, jadłodajni, firm cateringowych, zajazdów, moteli, hoteli, pensjonatów, ośrodków wypoczynkowych, piekarni, cukierni, lodziarni, smażalni ryb, sklepów spożywczych, rybnych i nabiałowych, hurtowni spożywczych i nabiałowych oraz szefowie kuchni, dietetycy, a także dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów sieci supermarketów i dyskontów.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com