TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2013-02-06 - Walentynki w SPA

Nie masz pomysłu na walentynkowy prezent dla swojej drugiej połówki? Może romantyczny wyjazd w Tatry? Kompleks BUKOVINA Terma Hotel Spa przygotował na 14 lutego specjalną ofertę. Najpierw relaks w basenach termalnych, potem zabiegi Spa, a wieczorem kolacja przy świecach - takie atrakcje dla dwojga czekają na gości w Bukowinie Tatrzańskiej.

reklama


Goście, którzy odwiedzą 14 lutego kompleks BUKOVINA Terma Hotel Spa do wyboru będą mieć kilka pakietów walentynkowych atrakcji. Oczywiście dla dwojga!

Na wielbicieli gorących kąpieli w wodach termalnych czekają dwie oferty. Pierwsza z nich "Serca Dwa" zawiera 2,5-godzinną kąpiel w basenach oraz wejście do świata saun. Druga "Miód w serce" to 2,5-godzinny pobyt w Termie Bukovina zwieńczony słodkim zabiegiem spa Miodu kropelka. W ramach obydwu pakietów na zakończenie wieczoru zakochanych zapraszamy na romantyczną kolację przy świecach w regionalnej karczmie Zbójecki Łygotnik. Na tę okazję serwowane będzie wino musujące i specjalne menu.

Druga propozycja przygotowana została dla par spragnionych wspólnego relaksu w Spa. Bukowiańskie centrum Spa&Wellness proponuje pobudzające zmysły rytuały dla par we wspólnym gabinecie. Do wyboru jest rozgrzewający słodki masaż Miodu Kropelka, albo Kokosowa sonata dla Niej i Kamienne Basy dla Niego.

- Zmysłowy masaż to idealne urozmaicenie walentynkowego wieczoru. Dzięki uwodzicielskim olejkom zapachowym wprowadza zakochanych w wyjątkowy nastrój - twierdzi Marcelina Bazydło, menager Spa Bukovina. Po zabiegach zakochani spędzą romantyczny wieczór przy kolacji w restauracji "Morskie Oko".

- Menu walentynkowe zarówno w restauracji, jak i karczmie będzie zawierać potrawy bogate w afrodyzjaki. Zaliczamy do nich przede wszystkim ryby i owoce morza, a także aromatyczne przyprawy np. imbir - mówi Sylwester Lis, szef kuchni BUKOVINA Terma Hotel Spa. - Na deser oczywiście słodkości: torcik czekoladowy z sosem z truskawek i lodami jeżynowymi lub pana cotta z sosem jeżynowym i sorbetem z grapefruita.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com