TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2012-11-30 - Trzecia edycja targów dla gastronomii

Trzecia edycja targów dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO Gdańsk odbędzie się w dniach 5 - 6 lutego 2013 roku.

reklama


Na targach FOOD-to-GO Gdańsk swoje produkty zaprezentują nie tylko profesjonalni dostawcy dla gastronomii, ale i regionalni producenci zdrowej żywności oraz lokalne stowarzyszenia. Celem targów jest promocja tradycyjnej żywności stanowiącej o niepowtarzalności i oryginalności danego regionu i tym samym przyciągającej turystów z różnych zakątków Polski oraz z zagranicy.

Podczas imprezy odbędą się bezpłatne warsztaty learnShopsTM. Są to pokazy i prezentacje odbywające się w otwartej przestrzeni wystawienniczej, które stanowią doskonałą okazję do poszerzenia wiedzy oraz zapoznania się z nowościami w gastronomii.

Tym razem oferta wystawców zostanie poszerzona poprzez wprowadzenie Salonu wyposażenia ośrodków wypoczynkowych, pensjonatów, kwater prywatnych i hoteli Balt - Room.

Trójmiasto i region Pomorza stanowią bardzo dobre zaplecze potencjalnych klientów, w szczególności właściciele sezonowej małej gastronomii oraz kwater prywatnych i pensjonatów którzy w miesiącach zimowo-wiosennych planują zakupy i zbierają oferty. Udział w targach FOOD-to-GO Gdańsk oraz w towarzyszącym im Salonie Balt - Room, to więc możliwość bezpośredniego trafienia do małych, ale bardzo ważnych na turystycznej i gastronomicznej mapie Polski punktów oferujących noclegi oraz szybkie przekąski.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com