TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
W Hotelu Zamek Ryn w dniach od 28 lutego do 02 marca odbędzie się dwunasta już edycja Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’Art de la cuisine Martell 2014.
reklama
Do organizacji tego wydarzenia przygotowują się firma Pernod-Ricard Polska wraz z marką Martell oraz Grupą Anders.
Dla uczestników i jurorów w tegorocznym programie przewidziano m.in. degustację koniaku marki Martell, liczne prezentacje sponsorskie, a także zwiedzanie zamku z przewodnikiem. Konkurs L’Art de la cuisine Martell będzie się odbywał w najbardziej reprezentatywnym miejscu całego obiektu - na dziedzińcu. To właśnie w tym miejscu odbywają się najważniejsze wydarzenia kulturalne i rozrywkowe.
Uczestnicy tegorocznej edycji konkursu będą także mogli skorzystać z następujących udogodnień:
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami