TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2012-10-18 - Reorganizacja w obiektach Selgros Cash&Carry

We wtorek, 16 października, odbyło się oficjalne otwarcie zmodernizowanych hurtowni Selgros w Warszawie, na Białołęce oraz w Krakowie.

reklama


Modernizacja obu obiektów objęła całkowitą reorganizację przestrzeni hurtowni, zmianę wizualizacji oraz ekspozycji towarów. Kompleksowo za przebudowę hal Selgros Cash&Carry odpowiedzialna była firma Schweitzer Project. Dotychczasowe modernizacje hal dokonane przez Selgros pokazują, że klienci są zadowoleni ze zmian, uważając, że zakupy w odnowionych hurtowniach są prostsze i przyjemniejsze.

Niespodzianką w hurtowniach Warszawa-Białołęka oraz w Krakowie są całkowicie nowe stoiska rybne. Na klientów czeka szeroki wybór świeżych ryb i owoców morza. Wśród ryb morskich i oceanicznych znajdują się między innymi: dorsz, flądra, halibut, łosoś, makrela i śledź. Na stoisku znaleźć można również wiele atrakcyjnych ryb słodkowodnych, w tym: amur, jesiotr, karp, pstrąg, sandacz czy szczupak. Całość uzupełnia dobry wybór owoców morza z krewetkami, kalmarami, małżami i ostrygami.

Selgros Cash&Carry to ogólnopolska sieć hal handlu hurtowego. Klientami sieci są osoby prowadzące działalność gospodarczą - przede wszystkim właściciele sklepów detalicznych oraz przedstawiciele branży gastronomicznej i hotelarskiej.

Klientów od lat przyciąga do Selgros szeroki wybór towarów i bardzo przystępne ceny. Obecnie w każdej hurtowni Selgros jest w ofercie około 40 tysięcy produktów. Klienci cenią sobie między innymi to, że Selgros przeprowadza indywidualny rozbiór mięsa pod zamówienie odbiorcy. Dużą popularnością cieszą się wyroby z własnej wędzarni, produkty ekologiczne oraz produkty sprzedawane pod hasłem "Kuchnie Świata". Hurtownia ma do zaoferowania szeroki asortyment towarów spożywczych oraz przemysłowych, a wykwalifikowany personel zapewnia wysoki komfort obsługi.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com