TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2013-04-10 - Praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią

Jak określić i utrzymać standardy, kontrolować przepływ gotówki i towarów, jak prawidłowo zorganizować obieg dokumentów i informacji, jak porozumiewać się z gośćmi i jak reagować na ich reklamacje. Odpowiedzi na te i wiele innych będzie można uzyskać podczas szkolenia firmy Balance Education.

reklama


Szkolenie skierowane jest do właścicieli i menedżerów restauracji niezależnych oraz właścicieli i osób zarządzających obiektami noclegowymi prowadzącymi działalność gastronomiczną.

W programie między innymi:
- Kilka warunków zarabiania pieniędzy w gastronomii
- Praktyczne sposoby rozliczania działalności gastronomicznej /obieg dokumentów, raportowanie sprzedaży, polityka zakupowa, limity stanów magazynowych, "Food Cost" dobrym sposobem na efektywny handel/
- Kontroling w gastronomii
- Najczęściej spotykane nadużycia w gastronomii i sposoby zapobiegania im
- Organizacja i rozliczanie imprez zorganizowanych /biznes lunche, wesela, przyjęcia angielskie/
- Catering najwyższą formą usługi w gastronomii

Szkolenie poprowadzi Wojciech Łopaciński: Dyrektor Hotelu Filmar****, wykładowca Uniwersytetu Mikołaja Kopernika i Wyższej Szkoły Bankowej, doradca i szkoleniowiec hotelarski.

Kurs odbędzie się 26 kwietnia we wrocławskim Art Hotelu.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com