TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Szef kuchni poznańskiego pubu SomePlace Else prezentuje nową kartę dań, oczywiście w stylu Tex-Mex, który jest znakiem rozpoznawczym restauracji. Wśród nowości znajdą się Philly Cheese Steak Sandwich, meksykańskie fajitas oraz słynne amerykańskie steki.
reklama
Potrawy z nowego menu peÅ‚ne sÄ… aromatów dojrzewajÄ…cej w meksykaÅ„skim sÅ‚oÅ„cu papryki jalapeño, sÅ‚odkiej amerykaÅ„skiej kukurydzy i soczystych pomidorów. Nowa karta SomePlace Else prezentuje kolejny zestaw daÅ„ kuchni amerykaÅ„skomeksykaÅ„skiej, w której specjalizuje siÄ™ lokal.
Wśród nowych dań w karcie znajdują się między innymi:
- śeberka BBQ aromatyzowane Burbonem Jim Beam - 25zł
- WoÅ‚owe burritos z dodatkiem purée z czerwonej fasoli i duszonymi warzywami - 46zÅ‚
- Fajitas z krewetkami black tiger - 56zł
- Stek z dorsza z masłem pietruszkowym, pikantnym ryżem z curry i rodzynkami - 48zł
Dodatkowo lokal wprowadził nowe koktajle. W szczególności godne polecenia są Lamborghini Flagranti i Frozen Fruity Margarita. W karcie nie zabraknie też dań z makaronu, sałatek i deserów. W soboty studenci będą mieli możliwość spróbowania wybranych z menu dań za połowę ceny w ramach tzw. Studenckich Sobót w SomePlace Else.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami