TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2011-04-21 - Wielkanocna oferta cateringowa w Hotelu The Granary

Hotel The Granary i Restauracja Mennicza Fusion przygotowały specjalną świąteczną ofertę.

reklama


Oferta hotelu i restauracji jest odpowiedzią na coraz większe zainteresowanie, jakim cieszy się we Wrocławiu ekskluzywny catering. - Coraz więcej osób pracuje do ostatniej chwili i nie ma czasu samodzielnie przygotować odpowiedniego, świątecznego menu. Nie chce jednak rezygnować z organizacji świąt w domu. Postanowiliśmy im pomóc. Szef restauracji wraz ze swoją załogą przygotował specjalne menu, które zaspokoi naprawdę różne gusta - mówi Karolina Kocyłowska, dyrektor hotelu The Granary i Restauracji Mennicza Fusion.

Skorzystać można z przykładowego świątecznego menu cateringowego dostępnego w Hotelu i Restauracji i wybrać spośród kilkudziesięciu potraw. Są w nich przystawki, zupy, dania na zimno, ciepło, mięsa, ryby, warzywa oraz szeroka gama ciast. - Jesteśmy również otwarci na sugestie osób, które będą chciały skorzystać z naszej oferty. Można przyjść, przedyskutować swoje menu i skomponować je indywidualnie. Ugotujemy święta z każdych marzeń - mówi Mateusz Malinowski, szef kuchni, Mennicza Fusion.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com