TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2013-01-09 - Jak rzeszowskie restauracje ogrzały swoje menu

Niektóre rzeszowskie restauracje zmieniły swoje menu z myślą o "zmarzniętych" klientach. Nowe dania mają rozgrzać nas w mroźne zimowe dni.

reklama


Restauracja LOFT już w grudniu proponowała klientom nowe dania. Na przykład solianka - czyli rosyjska kwaśna zupa z kawałkami wołowiny, wieprzowiny, salami, oliwkami, kaparami i pomidorami (cena 15 zł).

Sezonowe potrawy oferuje także restauracja Grzesznicy. Na lunch można zjeść m. in. takie dania jak: marynowany schab z mozzarellą i grillowaną cukinią, czy kotleciki w cieście francuskim ze śliwkami i puree z kapustą.

Café Bazylia - lokal z kuchniÄ… Å›ródziemnomorskÄ…, zaprasza klientów na siedem rozgrzewajÄ…cych potraw, np. na rozgrzewajÄ…cÄ… zupÄ™ imbirowÄ… z chilli, kurczakiem i warzywami zapiekanÄ… pod ciastem francuskim. Koszt 15 zÅ‚.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com