TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2013-01-07 - Wołowina bez tajemnic

Szefowie kuchni Grzegorz Cielecki i Maciej Walnik poprowadzą cykl szkoleń kulinarnych dotyczących przyrządzania wołowiny.

reklama


Uczestnicy szkolenia BeefMaster dowiedzą się jak prawidłowo przygotowywać oraz konsumować wołowinę. Warsztaty są skierowane zarówno do profesjonalistów, jak i amatorów.

- Powszechnie uważa się wołowinę za skomplikowane w przygotowaniu mięso, jednak wbrew pozorom jest zupełnie odwrotnie - tłumaczy Grzegorz Cielecki. - Wystarczy zaznajomić się z kilkoma podstawowymi zasadami, by cieszyć się smakiem wołowiny w ulubionym wydaniu.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com