TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2012-06-06 - Mojito w Warszawskim Hiltonie

Letnie menu warszawskiej restauracji "Pistaccio Taracce" w stołecznym Hiltonie opiera się na świeżych sezonowych owocach i warzywach. Autorska karta dań szefa kuchni Svena Thomsena zawiera również orzeźwiające drinki Moijto.

reklama


Podczas Euro 2012 goście "Pistaccio Tarrace" obejrzą wszystkie rozgrywki, rozkoszując się przy tym kuchnią każdego z uczestniczących w mistrzostwach państwa. W menu znalazły się na przykład greckie Souvlaki czy rosyjskie Pelmeni.

Hotel Hilton w Warszawie mieści 314 wyposażonych pokoi i apartamentów z dostępem do bezprzewodowego Internetu. Z najwyższych pięter obiektu można podziwiać panoramę stolicy. Główna restauracja hotelu - "Meza", znana jest z nowoczesnej międzynarodowej oraz polskiej kuchni. Do dyspozycji gości są również przestrzenne "Pistaccio Lobby Bar" oraz klub fitness - "Holmes Place", gdzie można skorzystać z siłowni, pełnowymiarowego basenu, jacuzzi, sauny i SPA. Hotel posiada największe w mieście centrum konferencyjne.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com