TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Eliminacje kandydatów do konkursu kulinarnego Wine & Food Noble Night 2013 dobiegły końca. Chętnych, by wziąć udział w jesiennych zmaganiach o tytuły najznakomitszych dań i kompozycji nie brakowało.
reklama
W tym roku o kulinarne trofea: nagrodę publiczności w trzech kategoriach oraz wyróżnienie jury profesjonalnego powalczą restauracje:
1. Aruana (Serock, szefowie kuchni: Adam Kotomski, Witek Iwański)
2. Casa Pablo (Warszawa, szef kuchni: Gonzalo de Salas Smith)
3. Delight (Łódź, szef kuchni: Mirosław Jabłoński)
4. Kryształowa (Katowice, szef kuchni: Adam Naziębło)
5. Magnifica (Kraków, szef kuchni: Krzysztof Mardyła)
6. Mare Monti (Zakopane, szef kuchni: Castello Longobardi)
7. Pod Różą (Kraków, szef kuchni: Mariusz Gołdyn)
8. Smaki Warszawy (Warszawa, szef kuchni: Bogusław Buczek)
9. Sunlight (Katowice, szef kuchni: Piotr Nadolski)
10. Tłusta Kaczka (Gdynia, szef kuchni: Tomasz Mrozik)
11. Weranda (Bydgoszcz, szef kuchni: Robert Jarych)
12. White House Restaurant & Lounge (Sopot, szef kuchni: Grzegorz Nakrajnik)
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami