TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2012-12-13 - Na stołach zagościła wołowina

Przyrządzenie smacznej wołowiny to nie lada wyczyn, nawet dla organizatorów szkolenia "Sztuka kulinarna w Sztuce Mięsa. Lekcja gotowania z Mr. & Mrs. Sandman oraz DoradcaSmaku.pl". O czym przekonali się początkujący kucharze, uczestnicy warsztatów.

reklama


Restauracja Sztuka Mięsa, przy ul. Krakowskiej w Białymstoku zamieniła się w prawdziwy warsztat sztuki kulinarnej. Wydarzenie miało na celu przyciągnięcie jak największej ilości osób związanych z blogami tematycznymi. Uczestnicy wymienili się pomysłami, wymianie tej towarzyszyły liczne degustacje i prelekcje.

Bohaterem kulinarnego spektaklu była wołowina, a raczej dania, które można z niej przyrządzić. W związku z czym nie zabrakło smakoszy polędwicy wołowej, jak i ekspertów w dziedzinie jej przygotowania.

Nie tylko wołowiną człowiek żyje. Aby móc ubiegać się o nagrody, uczestnicy mieli za zadanie przygotować także inne potrawy. Na przystawki wybrano guacamole i gorditas, a na deser mus czekoladowy z chilli Morita.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com