TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
5 maja w Radisson Blu Hotel Kraków odbyły się wyjątkowe warsztaty kulinarne. Zwyciężczyni MasterChef Dominika Wójciak przygotowała lekcję gotowania dla dzieci - podopiecznych Akademii Przyszłości.
reklama
Lekcje gotowania są ostatnio coraz bardziej popularne. Takie warsztaty to nie tylko okazja by podszkolić kulinarne zdolności ale coraz częściej sposób na ciekawe spędzenie czasu ze znajomymi, znakomity team building w pracy lub urozmaicenie różnego rodzaju spotkań czy konferencji.
Radisson Blu Hotel Kraków często organizuje lekcje gotowania. Pod okiem szefa kuchni Stanisława Bobowskiego uczestnicy przygotowują 4 daniową, tematyczną kolację, którą później konsumują. Tym razem było jednak inaczej. Szef kuchni ustąpił pola swojej koleżance Dominice Wójciak - zwyciężczyni tegorocznej edycji MasterChef.
Warsztaty zostały zorganizowane dla podopiecznych Akademii Przyszłości. 15 dzieci, podzielonych w 3 osobowe zespoły przygotowało swoje wariacje potraw zaprezentowanych przez Dominikę. Dzieci nauczyły się przygotowywać granole śniadaniową, batoniki owsiane oraz budyń z kaszy jaglanej.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami