TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2016-05-06 - `Szef dla Szefów` - spotkania branżowe z ekspertami w dziedzinie gastronomii

Ruszył cykl spotkań branżowych i warsztatów kulinarnych Szef dla Szefów, organizowany przez sieć hurtowni MAKRO Cash & Carry. Wydarzenie skierowane jest do właścicieli i menedżerów restauracji oraz szefów kuchni.

reklama


Szef dla Szefów powstał z myślą o byciu bliżej sektora Horeca; możliwości nawiązania dialogu, ale również dostarczania wiedzy na temat trendów i nowości na rynku.

Podczas spotkań branżowych uczestnicy mają możliwość porozmawiać z ekspertami związanymi ze środowiskiem gastronomicznym, natomiast warsztaty kulinarne prowadzone są przez znanych i cenionych szefów kuchni.

W inauguracyjnym spotkaniu Szefa dla Szefów udział wzięła m.in. Justyna Adamczyk, Redaktor Naczelna Żółtego Przewodnika Gault&Millau, która przedstawiła kryteria oceny lokali przez jego inspektorów i odpowiedziała na pytanie: Co zrobić, aby zagościć na kartach przewodnika? Pierwsze warsztaty kulinarne, zorganizowane w ramach wydarzenia, odbyły się we Wrocławiu.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com