TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Dzięki znoszeniu restrykcji już niedługo odbędzie się wiosenny Restaurant Week.
reklama
Wydarzenie jest planowane na czerwiec (konkretnie 9-27 czerwca 2021) i ma wziąć z nim udział blisko 400 lokali z 14 regionów. W tym roku promocja odbywa się pod hasłem #IDŹ! Rezerwuj przeboje restauracji! Wesprzyj powrót restauracji. Popisowe trzydaniowe doświadczenia najlepszych Chefów w Polsce. Najlepsze stoliki ograniczone. Do zobaczenia przy stole!
Tegoroczny Restaurant Week będzie szczególny z kilku powodów. Festiwal ma za zadanie pomóc restauracjom odrodzić się po kilku miesiącach zamknięcia. Mamy nadzieję, że dzięki wsparciu wspaniałych Gości to się uda! Ponadto podczas wiosennej edycji Goście, poza utęsknioną atmosferą restauracji, doświadczą popisowych dań stworzonych w wiodących restauracjach. Festiwalowa edycja bestsellerowych dań będzie więc przede wszystkim przedstawieniem najlepszych restauracji w pigułce - tak, aby Goście prócz samej atmosfery restauracyjnej mogli poczuć również najchętniej wybierane smaki w restauracjach - przekazują Paweł Światczyński i Maciej Żakowski, organizatorzy Restaurant Week.
Pakiety są w stałej cenie 59zł niezależnie od miasta. Istnieje także możliwość nabycia pakietów w formie prezentu. Festiwal odbywa się formule #zerowaste, zgodnie z hasłem #SzanujJedzenie. Rezerwacje już trwają na !http://www.RestaurantWeek.pl
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami