TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Sytuacja, w jakiej znalazła się branża gastronomiczna w czasie epidemii koronawirusa nie ma precedensu. Dlatego też brakuje wzorów zachowań w kryzysie tego typu i sprawdzonych recept na to, jak przetrwać tak trudny czas.
reklama
Wychodząc naprzeciw ogromnej potrzebie wsparcia merytorycznego płynącej z rynku, agencja komunikacji FOR Solutions organizuje Pierwszą Ogólnopolską Konferencję Kryzysową on-line dla rodzimego biznesu gastronomicznego - Made For Restaurant "Sztuka Przetrwania".
12 maja tego roku odbędzie się kryzysowa konferencja pod hasłem "Sztuka Przetrwania". Podczas tego wydarzenia zaproszeni eksperci z dziedziny finansów, prawa, zarządzania kryzysowego, psychologii biznesu, HR czy marketingu wraz z przedstawicielami restauratorów z kraju i zagranicy, odpowiedzą na pytania stawiane przez branżę i poszukają rozwiązań jej najbardziej palących problemów.
Co ważne udział restauratorów, właścicieli kawiarni, firm cateringowych i ich pracowników jest bezpłatny. Wystarczy wcześniejsza rejestracja.
Oprócz pytań zebranych z rynku HORECA, ważną rolę przy tworzeniu programu konferencji grać będzie również Rada Programowa, w skład której wchodzą przedstawiciele branży restauracyjnej, a wśród nich: Daniel Pawełek (Warszawa), Maciej Nowaczyk (Wrocław) i Tomasz Czudowski (Warszawa), a także eksperci i praktycy: Marcin Dera (Dyrektor Sprzedaży ds. Gastronomii Transgourmet Polska), Małgorzata Minta (dziennikarka, Minta Eats), Edyta Duchnowska (radca prawny, specjalista prawa restauracyjnego), Piotr Wojciechowski (adwokat, specjalista prawa pracy), Anna Czarczyńska (ekonomistka, Akademia Leona Koźmińskiego), Adrian Łukaszewicz (specjalista ds. przedsiębiorczości, Akademia Leona Koźmińskiego), Paweł Kałużny (doradca biznesowy), Marcin Mączyński (Sekretarz Generalny Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego), John Gabrovic (przedsiębiorca, Stacja Food Hall w Gdańsku) i Katarzyna Młynarczyk (przedsiębiorca, Handelek, Socjomania, Kraków).
Moduły konferencji będą składać się z wykładów, dyskusji i relacji z kraju i ze świata. Będzie można dowiedzieć się, jak radzą sobie restauratorzy w Krakowie, Warszawie, Poznaniu, Trójmieście i Wrocławiu. Również przedstawiciele branży z zagranicy (np. Szanghaju, Szwecji, Danii, czy Włoch), opowiedzą o sytuacji w ich krajach i o tym, w jaki sposób radzą sobie z trudnościami związanymi z pandemią i "lockdownem".
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami