TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2021-10-04 - Grupa Dobry Hotel wzmacnia zespół

Zespół Dobrego Hotelu zasiliło trzech nowych członków. Funkcję Dyrektora Operacyjnego dla Regionu Południe objęła Agnieszka Bucka, Dyrektorem Technicznym został Maciej Barlak, natomiast stanowisko Managera Controllingu i Zakupów pełni obecnie Kamil Borowiak.

reklama


Agnieszka Bucka z branżą hotelową związana jest od 20 lat. Przed rozpoczęciem kariery zawodowej ukończyła Akademię Wychowania Fizycznego w Krakowie na kierunku Turystyka, a po szkoleniu sieciowym we Francji otwierała Hotel Campanile w Krakowie, gdzie pełniła funkcję Dyrektora. Następnie, przez 15 lat pracowała w sieci Qubus Hotel, początkowo jako Dyrektor Hotelu w Katowicach i w Krakowie, a następnie jako Regionalny Dyrektor Operacyjny. W Dobrym Hotelu Agnieszka Bucka objęła stanowisko Dyrektora Operacyjnego dla Regionu Południe i odpowiadać będzie za hotele grupy zlokalizowane w Krakowie, Wrocławiu i Zakopanem.

Nowym Dyrektorem Technicznym w grupie Dobry Hotel został Maciej Barlak. Dotychczas pełnił on m.in. funkcję specjalisty ds. inwestycji, a w skład w jego obowiązków wchodziły: kontraktacja podwykonawców, koordynacja sprzedaży mieszkań i koordynacja budów. Ponadto, obejmował on także stanowisko kierownika projektu w kompleksie Olivia Business Centre, gdzie zajmował się koordynacją realizacji budynków biurowych, prowadzeniem ofertowania i kontraktacją podwykonawców. Maciej Barlak jest także absolwentem Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. Ukończył również podyplomowe studia Menadżerów Zakupów na SGH.

W Dobrym Hotelu funkcjÄ™ Dyrektora DziaÅ‚u Analiz Kosztów  i Zaopatrzenia peÅ‚ni obecnie Kamil Borowiak, który posiada ponad 15-letnie doÅ›wiadczenie zawodowe w branży gastronomicznej. Podczas dotychczasowej kariery, obejmowaÅ‚ on stanowisko Kierownika Restauracji w Compass Group, Dyrektora Gastronomii w poznaÅ„skiej firmie KF Catering oraz Managera Regionalnego Ever Group. Do obowiÄ…zków Kamila Borowiaka należaÅ‚o m.in. zarzÄ…dzanie 18 powierzonymi mu restauracjami oraz zapewnienie im funkcjonowania zgodnie ze standardami i procedurami operacyjnymi, przy jednoczesnym utrzymaniu optymalnych kosztów dziaÅ‚alnoÅ›ci.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com