TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Czarta edycja największych targów branży HoReCa w północno-wschodniej Polsce odbędzie się w kwietniu bieżącego roku.
reklama
Poprzednie edycje targów cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej.
Druga edycja wydarzenia została dodatkowo rozszerzona o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami. Pozytywny odbiór inicjatywy skłonił organizatorów do jej kontynuacji podczas Mazury HoReCa 2019.
Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2018 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się z wystawcami, co zaowocowało udanymi transakcjami i nowymi pomysłami biznesowymi.
Mocnym punktem Mazury HoReCa są prestiżowe konkursy kulinarne. Podczas tegorocznej edycji odbędą się takie konkursy jak "Master Challenge", "Drób na Polskim Stole", "Gęsina w Restauracji". Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Pełny program można znaleźć na stronie mazuryhoreca.pl
W ramach Mazury HoReCa 2019, które potrwają od 9 do 10 kwietnia 2019 roku w Expo Mazury w Ostródzie. Odbędą się tam także bezpłatne szkolenia dla restauratorów.
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami