TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
Zakończyło się drugie wyjazdowe spotkanie edukacyjne w ramach trzeciej edycji programu Szef dla Młodych Talentów.
reklama
Marcowy Mikser Kulinarny przyciągnął ponad 100 młodych adeptów sztuki kulinarnej. Bezpłatne wydarzenie dla młodych kucharzy odbyło się w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 w Łowiczu.
Pokaz kulinarny poprowadzili szefowie kuchni Cezary Powała iMichał Grzywacz, którzy przygotowali m.in. filet z kaczki sous vide z pomarańczowym pure z pasternaku, galaretką kwiatową, żurawiną i pianą z jarmużu, a także rosół z perliczki i kanapki w stylu orientalnym.
Dla uczestników biorących udział w spotkaniu czekały upominki, m.in. odzież kuchenna, a także książki "100 receptur na 100 lat niepodległości".
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami