TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


2007-03-26 - Tajscy mistrzowie kuchni teraz w Polsce

22 - 30 marca to dni, w których Restauracji Q Club hotelu Hyatt Regency Warsaw gościć będą najlepsi tajscy kucharze. Wizytę tę zawdzięczamy europejskiej promocji kuchni "Taste Thai", którą organizuje Ambasada Tajlandii wraz z Departamentem Promocji Zagranicznej Ministerstwa Handlu i Królestwa Tajlandii.

reklama


Tomasz Karwacki, Dyrektor Marketingu hotelu Hyatt Regency Warsaw, zdradza nam, że pragnie przenieść gości hotelowych w świat egzotycznej Tajlandii. Kulinarni mistrzowie przybyli z Bangkoku i zaserwują gościom Hyatt Regency oryginalne potrawy z tajskiego menu.

Mistrz Kuchni Sangworn Santisuk doradzi gościom jak przygotować podobne przysmaki w domowym zaciszu. Podczas trwania akcji hotel opracował specjalną ofertę cenową. Mianowicie bufet dla dorosłych - 75 zł za osobę, dzieci w wieku 6-12 lat - 40 zł za osobę a dla pociech poniżej 6 lat - bezpłatnie).

Ewa Wachowicz, Miss Polonia 1992, producent programów o tematyce kulinarnej także gorąco poleca kuchnię dalekiego Syjamu. Jak sama twierdzi tajska kuchnia to nie tylko potrawy pełne egzotyki i różnorodnych smaków to też niesamowite armaty - na przykład trawy cytrynowej czy galagatu.

Nie mamy wątpliwości, że dni kuchni tajskiej w hotelu Hyatt dostarczą jego gościom niesamowitych wrażeń i na pewno zapamiętają je na długo. Hyatt Regency Warsaw ma w planach zorganizowanie podobnych "Dni Kuchni" w najbliższej przyszłości.



Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com