TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej
W tym roku odbędzie się jubileuszowy Europejski Szczyt Gastronomiczny. Dziesiąta edycja będzie miała miejsce w Zurychu w dniach 24-25 września br.
reklama
Tegoroczny European Foodservice Summit będzie się odbywał pod hasłem "Kurs na nowe horyzonty". Weźmie w nim udział ponad 200 restauratorów z ponad dwudziestu krajów.
W programie konferencji znalazły się następujące tematy:
- Nowe podejście: nadszedł XXI wiek - David Bosshart (CDI Instytut Gottlieba Duttweilera, Szwajcaria);
- Top 100 firm restauracyjnych w Europie: ranking i analiza - Gretel Weiss (FoodService Europę & Middle East, Niemcy);
- Kierować orkiestrą - chaos dyrygowania, zarządzania i kontrolowanie - Christian Gansch (Niemcy);
- Prognozy ekonomistów na najbliższe 2 lata: przewidywanie nieprzewidywalnego - Norbert Walter (Deutsche Bank Group, Niemcy);
- Rynki gastronomiczne w Europie: fakty o konsumentach i trendy - Jochen Pinsker (Grupa NPD, USA/Niemcy);
- 3 najnowsze koncepcje na scenie - Steven K. Winegar (La Tagliatella, Hiszpania), Michaił Gonczarow (Teremok, Rosja), Marcus Cload (Cóte/Bills, UK);
- Design jedzenia: 8 punktów inspiracji - Marije Yogelzang (Proef, Holandia);
- Powstaje nowy kapitalizm: nowe wzorce przetrwania - Kjell A. Nordstrom (Sztokholmska Szkoła Ekonomii, Szwecja);
- McDonald's: wiodąca marka w tej dekadzie - James Woodbridge (McDonald's, Europa Zachodnia);
- Panel prezesów: międzypokoleniowe przywództwo w dobrych i złych czasach - Edward Mohr (Ikea, Szwecja), Morten Solberg Nilsen (SPP, Norwegia), Kevin Todd (Mitchells & Butlers, Wielka Brytania), Steven K. Winegar (La Tagliatella, Hiszpania);
- Droga przed nami: wnioski końcowe - Christopher C. Muller (UCF, USA).
© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami