TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


Ogłoszenie

Tytuł: Szkolenia kelnerskie i managerskie
Dział: Szkolenia
Ważne do: 2010-12-31
Wojew.: -wszystkie-
Treść:
Naszą misją jest dostarczenie skutecznych rozwiązań ukierunkowanych na wsparcie restauratorów i hotelarzy w zakresie podnoszenia jakości świadczonych usług, umocnienia pozycji rynkowej i poprawy wyników finansowych. Specjalizujemy się w szkoleniach kelnerskich i managerskich oraz doradztwie dla gastronomii. Dzięki dobrej znajomości branży i indywidualnemu podejściu do każdego prowadzonego projektu zaoferować możemy usługi wymiernie przekładające się na osiągane rezultaty finansowe, dzięki czemu stanowią one pewną inwestycję w rozwój działalności Klienta. Właścicielem i trenerem firmy H&R System jest Rafał Pasenik, który będąc od 19 lat związany z branżą HoReCa, zdobył szerokie doświadczenie na polu zarządzania personelem, szkolenia pracowników, kontrolingu i rozliczania usług gastronomicznych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: Oferowane przez nas szkolenia są szkoleniami zamkniętymi, dedykowanymi dla restauracji i hoteli. Szkolenie "Kelner poziom 1" - Obsługa "krok po kroku" - 16 godzin Cena za osobę wynosi 650 zł dla grup od 10 do 17 osób Cena za godzinę (45 min.) wynosi 350 zł dla grupy poniżej 10 osób Celem szkolenia jest pomoc w wypracowaniu i ugruntowaniu standardów oferowanych usług poprzez poprawienie jakości obsługi kelnerskiej, zwiększenie wydajności pracowników i usprawnienie efektywności komunikacji wewnętrznej. Szkolenie ma charakter kompleksowy i obejmuje m.in. takie zagadnienia jak przygotowanie stanowiska i organizację czasu pracy, zasady dotyczące podziału obowiązków i współpracy w ramach zespołu, proces obsługi kelnerskiej "krok po kroku", obsługę różnego rodzaju gości, jak również przyjmowanie reklamacji oraz podstawy efektywnej sprzedaży. Szkolenie "Kelner poziom 2" - Jak zwiększyć sprzedaż w restauracji cz. 1 - 16 godzin Cena za osobę wynosi 690 zł dla grup od 8 do 17 osób Cena za godzinę (45 min.) wynosi 350 zł dla grupy poniżej 8 osób Celem szkolenia jest podniesienie kwalifikacji personelu w zakresie umiejętności efektywnej sprzedaży. Poruszane podczas szkolenia tematy dotyczą zasad indywidualnej obsługi gości i psychologii sprzedaży. Szkolenie obejmuje tematy związane ze znajomością oferowanych towarów i technikami ich prezentacji, uwzględnia informacje dotyczące potencjalnych problemów z gośćmi i postępowania w przypadku reklamacji. Szkolenie "Kelner poziom 2"- Jak zwiększyć sprzedaż w restauracji cz. 2 (video training)-16 godzin Cena za osobę wynosi 690 zł dla grup od 8 do 17 osób Cena za godzinę (45 min.) wynosi 350 zł dla grupy poniżej 8 osób Szkolenie stanowi kontynuację i uzupełnienie cz. 1. Celem zajęć jest utrwalenie i pogłębienie wiedzy z zakresu technik efektywnej sprzedaży. Szkolenie kładzie nacisk na umiejętność wykorzystania wiedzy w praktyce. Ćwiczenia odbywają się w oparciu o "video training". Szkolenie "Kelner poziom 3" - Obsługa "premium" - 16 godzin Cena za osobę wynosi 650 zł dla grup od 10 do 17 osób Cena za godzinę (45 min.) wynosi 350 zł dla grupy poniżej 10 osób Celem szkolenia jest przygotowanie do profesjonalnej obsługi Gościa prestiżowego w restauracji o standardzie "premium". Szkolenie ukierunkowane jest na zagadnienia kluczowe dla pracy zgodnie z najwyższymi standardami i oczekiwaniami wymagających Gości. Program uwzględnia rozbudowane wiadomości z zakresu savoir vivre’u w obsłudze. Szkolenie "Manager" - Komunikacja skutecznym narzędziem zarządzania zespołem - 16 godzin Cena za osobę wynosi 1600 zł dla grup od 6 do 15 osób Celem szkolenia jest podniesienie kwalifikacji w zakresie profesjonalnego i efektywnego zarządzania w gastronomii. Szkolenie w sposób kompleksowy odnosi się do różnych aspektów funkcjonowania lokalu gastronomicznego i obejmuje zagadnienia takie jak rekrutacja pracowników, kierowanie zespołem, budowanie systemów motywacyjnych, kreowanie wizerunku, rozwiązywanie konfliktów oraz negocjacje z dostawcami. Szkolenie "Manager" - "Tajemniczy Gość" - wzmacnianie pozycji i marki restauracji (warsztaty) - 3 dni Cena za osobę wynosi 2400 zł dla grup od 2 do 8 osób Celem szkolenia jest podniesienie kompetencji managerów w zakresie nowoczesnego i skutecznego zarządzania restauracją. Szkolenie ma charakter warsztatowy i obejmuje zagadnienia związane z analizą efektywności działalności, budowaniem strategii marketingowych i planów sprzedażowych, weryfikacją struktury organizacyjnej, zarządzaniem jakością, personelem i zaopatrzeniem. Zapraszamy do zapoznania się z referencjami i listą naszych Klientów na stronie: www.hr-system.pl W razie pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół H&R System

reklama


Wstawiono: 2010-10-12 09:27:00
Ogłoszeniodawca: H&R System
WWW: strona www
Telefon: 501553944
Email: k.pilarek@hr-system.pl



Wróć do działu

Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com