TUR-INFO.PL
Serwis Informacyjny Branży Turystycznej


Ogłoszenie

Tytuł: Magiczny Wieczór z NoBo Hotel*** w Łodzi
Dział: Dla turystów
Ważne do: 2012-10-05
Wojew.: Łódzkie
Treść:
Magiczny wieczór w NoBo Hotelu i Restauracji "Kolory Wina"! Wielokrotnie nagradzany Szef Kuchni Restauracji "Kolory Wina" Jarosław Bieńkowski oraz Sławomir Piestrzeniewicz - najlepszy i najbardziej utytułowany polski iluzjonista, dwukrotny wicemistrz Światowych Kongresów Iluzji znany pod pseudonimem Arsène Lupin - mają zaszczyt zaprosić Państwa na wyjątkowy wieczór z magią i gastronomią molekularną. Podczas kolacji będą mieli Państwo okazję poznania niezwykłych połączeń kulinarnych oraz tajników kuchni molekularnej, która zadziwia swym smakiem oraz wyjątkowym sposobem podania. Specjalnie dla Państwa wieczór swoimi występami uświetni trójka polskich iluzjonistów na czele z Arsène Lupin: \'Magic\' Filip - laureat programu \'Mam Talent\', Damian - iluzjonista mentalny, specjalista od odgadywania myśli, Victor Febo - wschodzący talent polskiej iluzji. W magicznym programie wieczoru przepowiadanie przyszłych wydarzeń, odgadywanie myśli, najwyższy kunszt sztuk karcianych oraz wiele innych efektów, w które trudno uwierzyć. A wszystko okraszone humorem, w dyskretnym tle niezwykłej gastronomii molekularnej... Udział w Magicznym Wieczorze i Uroczystej Kolacji: 135 PLN / os. Rezerwacje oraz szczegółowe informacje: Marlena Adamiak, Specjalista ds. sprzedaży i marketingu, tel.: 696 106 468 Adam Kopczyński, Manager ds. gastronomii, tel.: 604 613 746 Degustacyjne Menu Molekularne Szef Kuchni Jarosław Bieńkowski życzy niezapomnianych chwil podczas degustacji... WELCOME DRINK Aperitif Maison, 200 ml AMUSE-BOUCHE \'Ravioli\' owocowe podane na papierze z gruszki, 1 szt. PRZYSTAWKA Łosoś gotowany w niskiej temperaturze pieczony z czarną solą i pomarańczowym pieprzem, serwowany na emulsji paprykowo-pomarańczowej w asyście ciepłej galaretki o smaku chrzanu, 60 g / 20 g DANIE GŁÓWNE Filet z pieczonej gęsi muśnięty ziemniaczanym puree z syfonu z marchewką gotowaną w pomarańczy oraz espumą porzeczkową, 100 g-120 g / 120 g DESER Mus brzoskwiniowy zamknięty w skorupce nitro serwowany na czekoladowym pyle, podany z chipsem z brązowego cukru, 100 g *** NAPOJE zawarte w cenie menu: Woda mineralna, kawa Julius Meinl, selekcja herbat Dilmah *** OFERTA SPECJALNA wina wytrawne; Pinot Grigio, Chianti (Secolo, Italia) 49 PLN / but. 0,75 l *** POZOSTAŁE NAPOJE I ALKOHOLE zgodnie z cennikiem restauracyjnym

reklama


Wstawiono: 2012-09-21 11:52:58
Ogłoszeniodawca: NoBo Hotel***
Telefon: 42 234 14 61
Email: recepcja@nobohotel.pl



Wróć do działu

Wróć do strony głównej


Pełna wersja

© 2024 TUR-INFO.PL Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kontakt z nami

stat24.com